Beditom

Automatiska portar skapades tack vare partnerskapet mellan Beditom och det tyska företaget Berner, som i över 55 år erbjuder förbättrade enheter för garageportar.

Om företaget

Beditom grundades år 1995 och har specialiserat sig på tillverkning av takskjutportar för garage och industri.  År 2004 implementerade vi ett kvalitetsledningssystem ISO 9001:2000, certifierat av Det Norske Veritas, ett av de mest kända företagen som certifierar kvalitetssystem. Idag utmärker sig våra produkter med bra kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Vi har sålt och monterat tiotusentals portar och är den ledande porttillverkaren i Europa med flera priser som ”Business Gazelle”, ”Diamonds Forbes” or ”Trustworthy Company”.

Företagsinforamtion

Vårt utbud med olika mönster och färger är bland det största i Europa. Det är tillverkningskvalitet och korta leveranstider som vi har fokus på. Vi tillverkar portar både som standardprodukter och efter kundens individuella beställning. Vi garanterar pålitlig service. Produkterna levereras av auktoriserade återförsäljare.

Behöver ni rådgivning, specifik information eller offert? Vi hjälper er!