GARANTI & POLICY

detta står vi för!
30 ÅR

FönsterExperten garanterar att färgen samt materialet i karm och båge inte kommer att förändras på minst 30 år (gäller vita fönster/fönsterdörrar ur vårt standarsortiment). För färgade produkter är garantitiden 15 år.

10 ÅR

På grund av dess väldigt höga kvalité, lämnar vi alltid 10 års garanti på samtliga beslag. På grund av dess väldigt höga kvalité, lämnar vi alltid 10 års garanti på samtliga beslag.

10 ÅR

Glaset är sammansatt med en aluminiumlist och fyllt med argongas. Om det skulle uppstå ett läckage i kassetten inom en 10-års period så byter FönsterExperten ut denna.

2 ÅR

Fönsterexperten har sedvanlig 2 års yrkesmannagaranti på alla byggnationsarbeten, fönsterbyten och hålupptagningar

Vårt främsta mål med kvalitetsarbetet är nöjdare kunder! Detta ska vi uppnå genom att tillgodose våra kunders behov i varje enskilt objekt. Se till att leverans sker i rätt tid, att produkter och tjänster har bra kvalitet, samt följa upp våra resultat för att kunna kartlägga vad kunderna är nöjda med och vad vi kan förbättra. 

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår service och kvalitet. Vår policy är kvalitetssäkrande riktlinjer för oss på FönsterExperten i Sverige AB! Engagemang och kompetens hos varje medarbete är grunden för vårt förbättringsarbete.

 

Genom att utforma miljömål strävar vi efter att minimera vår egen miljöpåverkan. Därför ska alla vi, som arbetar på FönsterExperten i Sverige AB, vara medvetna om våra mål och ta ansvar för att minska energianvändningen och förebygga föroreningar.

Genom att utforma miljömål strävar vi efter att minimera vår egen miljöpåverkan. Därför ska alla vi, som arbetar på FönsterExperten i Sverige AB, vara medvetna om våra mål och ta ansvar för att minska energianvändningen och förebygga föroreningar.

  • Vi bör föreslå transportlösningar med möjligt lägsta miljöpåverkan. 
  • Vid uppkomst av avfall och restprodukter källsorterar vi detta på bästa möjliga sätt, vilket bidrar till ett effektivare kretslopp av varor. 
  • Välja maskiner och verktyg med tanke på energiförbrukning. 
  • Välja samarbetspartners och leverantörer som har liknande värderingar om miljön.

PVC är ett perfekt material i fönsterkonstruktioner och varje år väljer allt fler att sätta in PVC-fönster i sina fastigheter. De är vackra, stilrena, miljövänliga och behöver aldrig målas. De kan fås med i stort sett alla glasalternativ som finns på marknaden och är redan i grundutförande säkra och trygga. 

De mest uppskattade fördelarna med PVC-fönster är: 

  • Minimalt underhåll 
  • Lång livslängd 
  • Ekologiskt konkurrenskraftiga 
  • Säker och energisnål konstruktion 
  • Vi säljer underhållsfria fönster till konkurrenskraftiga priser
 

Behöver ni rådgivning, specifik information eller offert? Vi hjälper er!