VISIO fönster och dörrar är underhållsfria lösningar i plast/aluminium, med en av marknadens bästa miljö- och energiprofiler, som vi gärna vill visa för dig. Primo-profilen är dessutom ytterst hållbar; den kan inte ruttna eller skadas av fukt, solljus eller temperaturförändringar. VISIO erbjuder energifönster i alla färger. 

Om Visio

VISIO är din professionella rådgivare på området fönster och fasaddörrar. 

Med rötterna i Danmark marknadsför vi Europas enda skandinaviska profilsystem – Primo. Dansk design. Dansk produktion. Dansk kvalitet. Vi har 40 års erfarenhet och är Nordens ledande leverantör av fönster och dörrar i plast. Under namnet VISIO har vi en svensk exportavdelning som servar kunder och samarbetspartners i Sverige och det övriga Norden. 

VISIO fönster och dörrar är underhållsfria lösningar i plast/aluminium, med en av marknadens bästa miljö- och energiprofiler, som vi gärna vill visa för dig. Primo-profilen är dessutom ytterst hållbar; den kan inte ruttna eller skadas av fukt, solljus eller temperaturförändringar. VISIO erbjuder energifönster i alla färger. 

Energi

Alla VISIO:s fönstertyper har energiklass A, d.v.s. den bästa klassificering ett fönster kan få enligt danska normer för energibesparing. De kommer att uppfylla energikraven även efter 2020 (energikraven skärps i Danmark år 2015 och 2020).  Fråga efter VISIO Energy när du beställer.

Produktdata

Om du vill ha mer information om våra olika fönster eller dörrar är du välkommen att ta en titt på den danska hemsidan; www.primovinduer.dk. Här hittar du en utförlig beskrivning av alla de olika fönster och dörrar som vi tillverkar i Primo-profilen. 

Via Primos hemsida får du också tillgång till bildgalleri, beskrivningar av utförda uppdrag, certifikat, olika typer av fönsterdesign och mycket mer.

 

Skandinavisk design

Du märker det direkt: Ett Visio-fönster har ett skandinaviskt utseende – det är smalt, enkelt och lätt i uttrycket. Det beror på att vi, som enda företag, använder ett profilsystem som både är designat och tillverkat i Danmark. Systemet heter Primo, och det finns i två serier: Basic Line och Energy. Båda serierna fås i en variant med aluminiumfasad, AluLight. Aluminium i alla färger ALULIGHT är en mycket elegant fönsterlösning med smal aluminiumkarm på den utvändiga sidan. Alla våra olika fönstertyper kan kombineras med ALULIGHT och vi kan också erbjuda ett brett urval av ytter- och terrassdörrar. Med ALULIGHT:s färgpalett med 10 standardfärger hittar du enkelt din personliga och harmoniska design. Om du har speciella önskemål kan vi tillverka ALULIGHT i mer än 200 nyanser samt blandningar av dessa. Du märker det direkt: Ett Visio-fönster har ett skandinaviskt utseende.

Produkter

En palett av fönster och dörrar i hög kvalitet och design.

Fönster och dörrar från Visio är en hållbar och underhållsfri lösning med fokus på funktion, kvalitet och design. Alla våra produkter måttillverkas – väl att märka utan att detta medför någon extra kostnad.

Vi är anslutna till Dansk Vindues Verfikation (DVV) – konsumenternas garanti för kvalitet – samt BYG Garantiordningen, som skyddar den privata köparen mot ev. fel och brister i fem år efter leverans.

I Danmark marknadsförs våra fönster under namnet Primo Vinduer A/S, och på www.primovinduer.dk hittar du en utförlig produktbeskrivning för varje fönster- och dörrtyp.

Behöver ni rådgivning, specifik information eller offert? Vi hjälper er!